V Національний День саду 2018

Новина від 5 July 2018

5 липня 2018 року на  базі ТОВ «Обрій» (Україна, Вінницька обл., Тиврівський р-н, с. Строїнці) відбувся V Національний Днь саду 2018 який відвідали представники ТзОВ «Алфаінтерпласт»: Скопюк Р.П. (Директор з виробництва) та Гнасюк В.І. (Менеджер (управитель) з адміністративної діяльності).

Національний день саду – це  найбільший теоретично-практичний захід  у галузі садівництва на якому відбулись виступи провідних міжнародних та вітчизняних експертів, з висвітленням найактуальніших питань галузі.

Крім того, у ході заходу були продемонстровані технологічні ділянки агрохімічних партнерів (культури в обробітку: сливовий квартал, черешня, яблука, малина, лохина), садова та складська техніка та виставкові зони партнерів.

У 2018 році ця подія зібрала більш ніж 450 учасників, 80% з яких – представники аграрних підприємств. Також були присутні провідні вітчизняні та закордонні експерти й представники комерційних компаній.

V Національний День Саду став майданчиком для спілкування та обміну досвідом представників усієї садівничої галузі, досвідчених експертів, науковців та практикуючих консультантів.

Усі контакти

Адміністрація
Бухгалтерія
Відділ продажу
Виробничо-технічний відділ