III Міжнародна науково-практична конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» 2019

Новина від 14 January 2020

Представники  ТзОВ «Алфаінтерпласт» 12-13 грудня 2019 р. стали учасниками  III Міжнародної науково-практичної конференції «Ягідництво і переробка: технології та інновації» 2019, яка за традицією відбувалась в м. Рівне, організатори заходу: Журнал «Ягідник».

Головний сегмент ягідного бізнесу, який демонструє найбільш активні темпи розвитку, як в плані розширення площ, так і в сфері збільшення продажів в Україні і світі сьогодні, – це лохина (чорниця високоросла). Саме лохині буде присвячена вагома частина тематичного наповнення конференції.

В ході заходу йшла мова про особливості вирощування, продажів і переробки інших популярних культур – суниці садової, малини і чорної смородини. Окремо було виділено блок про такі перспективні в ягідному бізнесі культури, як жимолость, порічка, аронія, обліпиха, ожина та ін., які поступово набирають популярності.

Програма конференції включила виступи практиків – власників ягідних плантацій, переробних підприємств, компаній із заморозки, які радо поділяться власним успішним досвідом та застережуть від помилок виробників-початківців.

На другий день конференції, як і було заплановано відбувся Бізнес-тур на провідне переробне підприємство регіону «Агропереробка», і підприємство із заморожування ягід АГРО ФРОСТ РІВНЕ.

Усі контакти

Адміністрація
Бухгалтерія
Відділ продажу
Виробничо-технічний відділ