«Алфаінтерпласт» — виробництво європейського зразка!

Новина від 3 September 2019

Товариство з обмеженою відповідальністю «Алфаінтерпласт» вже понад 20 років працює на ринку виробництва тари для різноманітної продукції.

У квітні 1994 року підприємство “Алфаінтерпласт” було зареєстроване виконкомом Луцької міської ради народних депутатів. На даний час засновником товариства є “MAPRO ltd”, що у місті Оломоуц, Чехія. В активі підприємства – 100% іноземний капітал.


Нам вдалося поспілкуватись із партнерами «Алфаінтерпласт» аби впевнитись у якісній та прозорій роботі компанії.

Директор з постачання холдингової компанії «Хлібні інвестиції» Олена Панченко розповіла, що вони співпрацюють з «Алфаінтерпластом» більше 10 років.

«За ці роки між компаніями склалися гарні партнерські стосунки. Протягом всього періоду співпраці вони зарекомендували себе як надійна стабільна компанія, що здатна виконати умови співпраці за будь-яких ситуацій. Для компанії «ТЕРЕМНО» якість продукції є одним з найважливіших пріоритетів, тому усіх постачальників ми вибираємо з особливою увагою. Ми плануємо підтримувати партнерські стосунки та співпрацю і надалі».

За словами Миколи Тимошевича, виконавчого директора компанії “Дмитрук”, «Алфаінтерпласт» – це партнери, які завжди тримають слово.

“З командою ТзОВ Алфаінтерпласт нас поєднують тривалі роки надійної співпраці. Це партнери, які завжди тримають слово, що, в свою чергу, дозволяє нам працювати злагоджено та комфортно. Нам близькі їхні цінності та підходи у роботі. Лояльні, надійні, професіонали своєї справи”.

Як запевняє старший менеджер з постачання ТзОВ “Забіяка” Дмитро Ткачов, що це чудова компанія, надійний партнер, з найкращими цінами і якістю та найшвидшими термінами виконання замовлень.

«Ми вже працюємо більше 5 років, і за цей час ніяких непорозумінь не було. Все завжди на найвищому рівні. Будемо і надалі продовжувати співпрацю. Ми плануємо нарощувати об’єми у себе на виробництві. І це напряму вплине на розширення нашої співпраці з компанією «Алфаінтерпласт».

Продовжуючи дбати про якість продукції і намагаючись і надалі виправдовувати довіру партнерів, керівництво “Алфаінтерпласт” заплановало капітальний ремонт із заміною обладнання на повну автоматизовану лінію виробництва. Але про це далі буде…

Джерело

Усі контакти

Адміністрація
Бухгалтерія
Відділ продажу
Виробничо-технічний відділ